Vårt mål: ge bort 4000 böcker till 2000 kristna ledare

Vi vill hjälpa Sveriges kristenhet att sprida evangeliet, vilket vi tror bygger på en klar förståelse av de goda nyheterna om Jesus, lärjungaskap och sunda församlingar. I dagarna kommer därför två nya böcker från tryckeriet: “Vad är evangeliet? Nyheterna om Gud, människan, Jesus – och dig” och “En sund församling – steg för steg”.

Insamlingsstiftelsen Reformedia finns till för ett syfte: “Att främja spridandet av evangeliet om Jesus Kristus samt den förkunnelse och teologi som legat till grund för Reformationen och den evangeliska väckelsen.” Ett av de sätt detta ska ske på, enligt stiftelseförordnandet, är bokutgivning.

Vi har därför också, tillsammans med våra understödjare, beslutat att ge bort lite mer än hälften av de båda upplagorna av böckerna ovan.

4000 böcker till 2000 pastorer och kristna ledare – dvs. präster, pastorer och ordförande, diakoner, ungdomspastorer och anställda ungdomsledare, äldste och styrelse, missionärer och cellgruppsledare, bibellärare – liksom ledare inom andra kristna organisationer än församlingen. Om du vill fråga om du räknas in i begreppet pastorer och kristna ledare – hör av dig! Annars är det ditt samvete som avgör om du kan fylla i ”pastor” (6 bokstäver, utan citattecknen) som rabattkod i vår butik. Det enda du betalar är 39 kronor för frakten.

Om du inte faller inom den beskrivna kategorin, har vi ändå ett mycket förmånligt pris för dessa båda angelägna böcker! Du bidrar då också till vårt ändamål.

Vi förutsätter att du bara utnyttjar erbjudandet en gång, men om du vill beställa en större mängd böcker till ledarna i din församling – hör av dig till oss (se kontakt). Självklart kan du som lekman och medlem beställa böckerna till pastorerna och ledarna i din församling.

Årets julklapp 2015 – för pastorer och kristna ledare: två böcker om evangeliet och församlingen.
Gå till vår butik: här
(Klicka på specialerbjudandet – du fyller i rabattkoden före betalning.)

Share Button