Beställ John Pipers ”Guds stora passion”

INTRODUKTIONSPRIS – HÄR PÅ WEBBEN!

Guds stora passion – 50 skäl att Jesus gav sitt liv (Reformedia)
128 sidor. 14×20 cm. Inbunden
Pris 129 kr + frakt

FRAKTFRITT i samband med lanseringen av Evangeliecentrerat.se

Layout 1

VARFÖR? De viktigaste frågorna någon kan ställa sig är: Varför korsfästes och vållades Jesus Kristus så mycket lidande? Vad har det med mig att göra? Och – inte minst – vad vann Gud för syndare som oss när han sände sin Son för att dö?

Detta är vad denna bok handlar om, och John Piper lägger ut inte mindre än 50 skäl från Nya testamentet varför Jesus gav sitt liv.

Piper skriver med passion och intensitet om den kristna trons absoluta kärna. På anmärkningsvärt få sidor blottlägger han något av den mångfaldiga rikedomen i hur bibeltexterna förklarar Jesu Kristi död och uppståndelse. En bok som väcker längtan efter fördjupning i dessa viktigaste av frågor.
Johnny Lithell föreståndare i Göteborgs Baptistförsamling Tabernaklet

John Pipers förkunnelse förmedlar en svindlande vision av Guds ära och härlighet. Den har varit ett viktigt redskap som utmanat min självupptagenhet i jakten på berömmelse och framgång i min förkunnargärning. Hans devis ”Gud blir som mest förhärligad i oss, när vi är som mest tillfredsställda i honom” drabbade mig och blev en vägvisare till att finna en djupare förtröstan och tillfredsställelse i Gud själv.
Magnus Persson pastor i United Malmö

En bok i reformationens tecken! Piper värjer inte för gudsbegrepp som ger skäl för djupet och bredden av Guds kärlek.
Bruno Frandell lärare Korteboskolan och studieledare ALT, Akademi för Ledarskap och Teologi

John Piper gör en lysande presentation av Nya testamentets förklaring av Jesu död och vad den betyder för oss. Det finns minst 50 goda skäl att läsa boken!
Stefan Gustavsson generalsekreterare SEA

Du beställer genom att klicka på bokomslaget

Share Button